Hema picknick musthaves in 2019

Nu de zon echt begint door te breken, gaat er niks boven buiten zijn. En wat is er dan gezelliger dan een picknick? Of je nou lekker in je eigen tuin blijft of dat je naar het bos of een gezellig stadspark gaat, een picknick is de ideale manier om lekker buiten te zijn. Met onderstaande producten uit onze webshop ben jij helemaal klaar voor het picknickseizoen van deze zomer!
 

Wegwerpservies

Picknicken is ontzettend leuk, maar het schoonmaken achteraf is vaak een vieze boel. Gelukkig is er de oplossing; wegwerpservies van de HEMA! Wegwerpservies is er in alle soorten en maten, of je nou bestek, bekers of bordjes nodig hebt. Naast dat het in allerlei vrolijke kleuren en patronen te vinden is, is het ook nog eens heel handig. Wanneer het afgelopen is, hoef je het alleen nog maar weg te gooien. Tegenwoordig is er bij de HEMA steeds meer papier in plaats van plastic wegwerpservies te vinden! Dit is een duurzamere variant wat beter is voor het milieu.
 

Picknickkleed

Een picknickkleed is super belangrijk! Hoe warm het ook is, op veel plekken blijft het gras vaak vochtig. Hierdoor vind ik het zelf altijd belangrijk dat een picknickkleed een plastic ondergrond heeft. Hema heeft het perfecte picknickkleed gemaakt wat je makkelijk kunt oprollen om mee te nemen, leuk uitziet en ook nog eens verkrijgbaar is tegen een schappelijk prijsje! Een kleed plastic ondergrond van de HEMA zorgt ervoor dat je kleren niet nat worden van het gras en voorkomt groene grasvlekken. Ondanks dat de ondergrond plastic is, is de bovenkant zacht. Dit maakt het lekkerder zitten dan op de harde ondergrond, waardoor je het picknicken langer volhoudt! Ga voor een tijdloos design of kies voor een vrolijke print, zodat je kleed lekker opvalt in het park.
 

Snijplank

Bij een picknick denk je al snel aan stokbroden en toastjes met kaasjes en dippers. Ondanks dat het buiten klaarmaken van het eten juist zo leuk is, is het vaak een hele opgave. Wanneer je op je kleedje zit, is het lastig om de kruimels op te vangen en om een vaste ondergrond te hebben voor het van snijden brood of kaasjes. Een goede snijplank van de HEMA is dan ook heel belangrijk! Het zorgt voor een goede ondergrond tijdens het snijden, waardoor je makkelijk je eten buiten kunt klaarmaken. De planken zijn in verschillende maten te verkrijgen, waardoor je de snijplank makkelijk mee kan nemen. Door je belegde broodjes en toastjes op een grote snijplank klaar te leggen op je picknickkleed ziet het er ook gelijk leuk uit!
 

Koelbox

Tijdens warme zomerdagen is er niks lekkerder dan een koud drankje in de zon. Een koelbox van de HEMA is daarom ook niet te missen. Met een koelbox (of koeltas) kan je al je flessen drinken makkelijk meenemen en wordt het tegelijkertijd lekker koud gehouden. Je kan kiezen uit veel verschillende koeltassen. Zo kan je kiezen uit verschillende patronen en is er zelfs een koeltas in de vorm van een citroen! Of je nou compact twee flessen wijn koel wilt houden of op zoek bent naar een koeltas voor een grote groep, met de koeltassen van HEMA houdt je je picknick lekker fris!
 

Picknickmand

Om alle spullen te mee te kunnen nemen, is een goede picknickmand ideaal. Je kan voor een grote canvas tas of een stevige rieten mand gaan, maar er bestaan ook speciale picknickmanden! Het voordeel van deze picknickmanden is dat ze vaak een duidelijke indeling hebben. Zo kan je je servies, bestek, snijplanken en eten netjes uit elkaar houden dankzij de veel verschillende vakken. Dit is ideaal om je picknick geordend te houden en scheelt veel zoekwerk!

Dit bericht is gepost in Buiten. Bookmark de link.