5 tips voor het kiezen van de juiste horeca keukenapparatuur

Horeca keukenapparatuur kiezen

Wanneer je voor je onderneming nieuwe keukenapparatuur nodig hebt, kan dat best even zoeken zijn. Want wat heb je precies nodig? Wat gaat het kosten? En waar ga je het kopen? Het zijn allemaal vragen waar je goed over na moet denken tijdens je zoektocht. Nieuwe keukenapparatuur is een grote en belangrijke investering, je zult hier dus genoeg tijd en aandacht aan moeten besteden. Wij helpen je graag om de keuze wat makkelijker te maken. Daarom hebben we 5 tips op een rijtje gezet die je helpen bij het kiezen van de juiste keukenapparatuur voor je onderneming.

Maak inzichtelijk welke apparatuur je nodig hebt

Waarschijnlijk is het budget voor de nieuwe apparatuur niet onbeperkt, je zult dus goed na moeten denken over wat je allemaal echt nodig hebt. Het liefst koop je natuurlijk alles, maar dan lopen de kosten al snel op. Het is daarom slim om van te voren op een rijtje te zetten wat belangrijk is, en wat minder belangrijk is. Zo kun je een stuk beter keuzes maken tijdens dit proces.

Doe onderzoek naar de leverancier

Net als met een hoop andere zaken, zit er bij de leveranciers van keukenapparatuur ook een hoop verschil in de prijs en kwaliteit van de producten. Hier zul je dus van te voren onderzoek naar moeten doen, je wilt natuurlijk wel een betrouwbare leverancier. Kijk daarom naar reviews van andere mensen, of vraag naar de ervaringen van ondernemers met de leverancier. Als je zeker wilt zijn van je zaak, kun je kijken op Horecarama.nl. Dit is een leverancier met een hoop tevreden klanten!

Kies keukenapparatuur dat onderhoudsvriendelijk is

Wanneer je keukenapparatuur gaat uitzoeken, is het ook belangrijk om te kijken naar het onderhoud. Als de apparatuur niet onderhoudsvriendelijk is, gaat er namelijk een hoop tijd en geld in zitten en dat is zonde. Bij sommige leveranciers, wordt de apparatuur ook onderhouden. Het kan dus zijn dat de apparaten hierdoor iets duurder zijn, maar dan ben je wel verzekerd van goed onderhoud.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

‘Goedkoop is duurkoop’ is iets wat we regelmatig horen. Bij keukenapparatuur is dit helemaal het geval. Bij goedkope apparatuur is de kans gewoon een stuk groter dat het sneller stuk gaat. Ook werkt het vaak een stuk minder fijn. Denk hier dus goed over na, goede keukenapparatuur is namelijk essentieel voor een horecaonderneming, en is niet het gene waar je heel erg op moet bezuinigen.

Het energieverbruik van de apparatuur

In de keuken van een horecaonderneming wordt ontzettend veel energie verbruikt. Grote apparaten, staan iedere dag urenlang aan. Het is dus verstandig om te kijken naar het energieverbruik. Door te kiezen voor zuinige apparatuur kun je namelijk behoorlijk besparen. Misschien lijkt de besparing niet heel groot, maar als je alles bij elkaar optelt, tikt het toch aan. Daarnaast is het ook nog eens een stuk beter voor het milieu om te kiezen voor energiezuinige apparatuur.

 

 

 

// Dit artikel betreft een betaalde samenwerking

 

Dit bericht is gepost in Keuken. Bookmark de link.